1223 Views

En sterk merkevare i alle de nordiske landene

Algeco bygger en smart, sterk og modulær fremtid i Norden – kort og godt smarte rom, lokalt og globalt.

Mars 21, 2022
Skrevet av:

Algeco Norway AS

Algeco tilbyr effektive løsninger for midlertidige, semi-permanente eller permanente behov for rom, og de er en stor leverandør av modulbygg, brakker, containere, reefere og forskalingssystemer til de fleste sektorer og industrier. Kun fantasien setter grenser for bruk. Algeco tilbyr både salg, leasing og utleie av sine produkter, og mer enn 50 års erfaring, global tilstedeværelse og lokal kunnskap er viktige salgsargumenter både for eksisterende og fremtidige kunder.

Algeco har godt med lagerplass for de som ønsker det, ISO-godkjente og innredede containere, varme-, kjøle- og fryseconatinere og skreddersydde container og moduler. Fleksible modulbygg gir flere muligheter for offentlig og privat sektor. Kjølecontainerne brukes blant annet til å lagre liner med kroker og agn i stamper. Når fiskebåtene legger til kai, erstatte stampene med tomme liner med stamper med utsettingsklare liner fylt med kroker og agn. På den måten kommer fiskebåtene seg ut til sjøs og i nytt fiske mye fortere.

Algeco bidrar med sine produkter og tjenester til en bærekraftig fremtid i Norden, og de har som mål å vokse og utvikle seg på en ansvarlig og bærekraftig måte. Det å utvikle verdiskapende relasjoner mellom selskapet og kundene, leverandører og samfunnet de opererer i, er en sentral verdi i Algeco sin forretningsfilosofi.

Følg oss på sosiale medier