1142 Views

Lanserer nytt modulbånd – Super HyCLEAN

Spar penger, vann og rengjøringstid, uten å kompromisse på hygiene eller kvalitet. Det er ett av Habasit sine gode salgsargument når det gjelder deres nye modulbånd.

Mars 21, 2022
Skrevet av:

Habasit Norge AS

Etterlevelse av strenge hygienekrav, parallelt med redusert strømforbruk, vann og tid, er blant utfordringene til næringsmiddelindustrien, og rett transportbånd til rett applikasjon er en god kombinasjon. Habasit sitt nyeste produkt, Super HyCLEAN, er skapt nettopp for å møte sjømatsbransjens tøffeste produksjonsutfordringer.

Optimal hygiene og høy produksjonstakt er avgjørende for bedrifter i næringsmiddelindustrien. Men kravene skaper også utfordringer, fordi det kan være en vanskelig kombinasjon å opprettholde i praksis. Dette gjelder ikke minst for transportbånd. Siden disse stadig vil komme i direkte kontakt med følsomme næringsmidler, må de oppfylle særlig strenge hygienekrav. Men også transportbånd som møter disse kravene kan være vanskelig å rengjøre, på grunn av for eksempel manglende slippegenskaper eller kjemisk motstand.

Habasits Super HyCLEAN hygieniske modular bånd er designet for effektiv rengjøring og vedlikehold, og det er spesifikt utviklet for å overvinne store hygieneutfordringer. Det er et hygienekonsept som forener de beste egenskapene fra monolittiske bånd og modulbånd, deriblant særlig høy sanitet og driftspålitelighet. Båndet er robust, lett å vaske og vil ikke forlenge seg over tid.

Uavhengige tester utført av tredjepart har vist at Super HyCLEAN sparer 50 prosent av vannet og tiden, sammenlignet med tilsvarende, populære modulbånd. Mikrobielle tester viser også at bakteriekolonier har vært tjue ganger vanligere på de andre båndene i undersøkelsen. Valg av Super HyCLEANer er med andre ord en god investering som på kort tid betales tilbake i form av sparte penger. I tillegg bidrar båndet til høy og smidig produksjon, og til å forsterke bedriftens gode renommé.

Følg oss på sosiale medier