1301 Views

Leverer kvalitetsprodukter til oppdrettsnæringen

Komplett typegodkjent fremdriftssystem fra en leverandør øker kvaliteten, senker kostnader og muliggjør et fornuftig grønt skifte i den maritime bransjen. Transfluid er nå i stand til å tilby typegodkjente hybridløsninger til de aller fleste installasjoner.

Mars 21, 2022
Skrevet av:

Forfatter

Det er en forutsetning med lang erfaring og «know how» når man skal utvikle komplette hybrid drivlinjer for marinebransjen, spesielt når man skal sette sammen det beste fra to helt ulike driftsformer som diesel drift og elektrisk drift er. I flere tiår har Transfluid fabrikken produsert et bredt spekter av kraftoverføringsutstyr, elektriske motorer og generatorer. Gjennom sitt arbeid med å utvikle et komplett hybrid konsept har Transfluid brukt sine erfaringer fra tusenvis av industrielle og marine applikasjoner de har allerede levert.

Målsetningen var å bruke så mye av den eksisterende teknologien de allerede hadde i produksjon for gjenbruk i fremtidens hybridteknologi. På denne måten kan prisene holdes nede og kvaliteten oppe, som igjen muliggjør et fornuftig grønt skifte hos de enkelte operatørene.

-Ved å dedikere betydelige ressurser i forskning på utvikling av en komplett hybrid produktserie, er Transfluid nå i stand til å tilby typegodkjente hybridløsninger til de aller fleste installasjoner. Dette gir også god teknisk støtte til de båtprodusenter som implementerer disse produktene. Ikke bare er økologisk bærekraft en av fordelene med hybridløsninger, men løsningen gir også store drivstoffbesparelser, sier Ugo Pavesi, eier og Daglig Leder for Transfluid SpA.

Ved ettermontering av en hybridløsning i allerede eksisterende fartøy kan redere spare mye penger gjennom lavere drivstoffkostnader. Transfluid hybridsystem inkluderer mekanikk, elektriske motorer, typegodkjente batterier med integrert BMS og komplett kontrollsystem, som er utviklet i sin helhet hos Transfluid. Nærmere en plug & play-løsning kommer man ikke, samtidig som man har sikkerheten at alt er testet og levert av en og samme produsent. En slik kombinasjon er Transfluid alene om i markedet i da.

Følg oss på sosiale medier