1734 Views

Spesialist på skånsom pumping av fisk

FishTech AS ble etablert i 1990 og leverer et bredt utvalg av teknisk utstyr til settefisknæringen. Selskapet har gjennom de siste 20 årene levert over 500 fiskepumper fra amerikanske Aqua-Life og opparbeidet solid erfaring med skånsom pumping av fisk. Vi kan tilby fiskepumper til de aller fleste applikasjoner.

Mars 21, 2022
Skrevet av:

FishTech AS

De elektrisk drevne fiskepumpene leveres i størrelser fra 2,5 tommer opp til 14 tommer, mens hydraulisk drevne fiskepumper kan leveres fra 4 tommer opp til 14 tommer.

Fiskepumpene fra Aqua-Life brukes daglig i settefisknæringen til operasjoner som internflytting, sortering, vaksinering og levering til brønnbåt. Pumpene er godt egnet til de fleste fiskearter, og i tillegg til laksefisk håndterer de torsk, steinbit, kveite, piggvar og rensefisk. FishTech AS har også levert fiskepumper til litt mer uvanlige applikasjoner som pumping av blåskjell og lakserogn.

De senere årene har man, i takt med produksjonskravene i næringen, opplevd en økende etterspørsel etter større fiskepumper til settefiskanlegg. Flere settefiskanlegg bruker nå 10 og 12 toms Aqua-Life pumper for levering til brønnbåt. I tillegg er selskapet en ledende leverandør av sorteringsmaskiner til landbasert oppdrett, og har opp gjennom årene levert nærmere 150 Apollo sorteringsmaskiner, gjerne i kombinasjon med Aqua-Life sine fiskepumper og Aquascan tellesystemer.

Selskapet omsetter årlig for 30-50 millioner kroner, hovedsakelig med leveranser fra sitt lager i Vestby, som rommer cirka 2500 lagerførte artikler. FishTech AS har samarbeidspartner på service og forsøker også til enhver tid å lagerføre kritiske reservedeler.

Følg oss på sosiale medier