413 Views

Tildelt storkontrakt med Eidsvaag Rederi

Aukra Maritime er glad for å kunngjøre at de har inngått en kontrakt med Eidsvaag Rederi på en stor leveranse av kraner og luker for et transportfartøy for fiskefôr. Skipet bygges ved verftsgiganten Damen Shipyard i Nederland.

Februar 07, 2020
Skrevet av:

Forfatter

-Dette er en betydelig kontrakt for Aukra Maritime, sier en fornøyd Per Arne Rindarøy, administrerende direktør i Aukra Maritime.

Eidsvaag Rederi frakter fiskefôr fra Skretting og Ewos fabrikker til oppdrettsanlegg langs norskekysten. Fiskefôret vil bli fraktet i sekker og bulk, og kranene fra Aukra Maritime skal blant annet håndtere de store sekkene med fôr.

Kontrakten inkluderer fire kraner, to sideluker og en dekksluke for levering i mai 2020. To av kranene er storkapasitetskraner med store løft, mens de to siste er dekkskraner, begge med netto løftekapasitet på 100 tonn.

Forsyningsskipet «World Opal», tidligere eid av World Wide Supply, ble kjøpt av fôrtransportøren Eidsvaag. Skipet får nå nytt navn, «Eidsvaag Opal», og blir omgjort til et fiskefôrtransportfartøy.

«World Opal» får nå nytt navn, «Eidsvaag Opal», og blir omgjort til et fiskefôrtransportfartøy.

Følg oss på sosiale medier