459 Views

VX25 kapslinger og Blue e+ kjøleaggregat i rustfritt stål

Spesielle miljøer krever spesielle løsninger. Rittal AS sine VX25 skapsystem og Blue e+ kjøleaggregat er nå tilgjengelig i rustfritt stål, noe som gjør dem korrosjonsbestandige.

Februar 15, 2020
Skrevet av:

Forfatter

Det nye Rittal VX25 skapsystemet er nå også produsert i rustfritt stål. Det oppfyller alle målene for forbedret produktivitet, digital konvertering og enklere installasjon. De horisontale og vertikale rammeseksjonene er identiske, noe som gjør det mulig å bruke standardiserte systemchassis og skinner. Videre kan VX25 bygges ut og tilpasses når som helst, og gir tilgjengelighet fra alle sider, også fra utsiden.

Blue e+ aggregatet leverer komponentvennlig kjøling sammen med en generell energibesparelse på opptil 75 prosent – som et resultat av hastighetsstyrte komponenter og toppmoderne heat pipe teknologi. Med støtte for flere spenninger kan disse fleksible enhetene brukes hvor som helst i verden. Blue e+ aggregatet, som har en kjøleeffekt på mellom 1600 – 5800 W, er tilgjengelig fra lager og kan bestilles på forespørsel.

Det nye sokkelsystemet VX er også tilgjengelig i rustfritt stål. Dette produktet gjør også montering enklere og gir et bredt spekter av muligheter når det gjelder installsjon av komponenter i sokkelen. Rittal AS håper du vil benytte anledningen til å undersøke disse unike løsningene mer detaljert. Du finner mer informasjon om VX25 og de mange fordelene på www.rittal. no/vx25.

Følg oss på sosiale medier