1232 Views

YX SMØREOLJE – Forvent det beste

August 29, 2022
Skrevet av:

Forfatter

Bli kjent med PANOLINs biologisk nedbrytbare smøremidler.

PiscusNytt tok en prat med markedssjef Øyvind Trollerud, som kunne fortelle at formålet med messen var først å fremst å markedsføre Panolin sine miljøtilpassede smøremidler. Det er har de så langt lykkes godt med. På messen har de fått flere gode kontakter som kan føre til flere avtaler på sikt.

Litt om Panolin miljøvennlige smøremidler.

Panolin miljøtilpassede smøremidler finnes til de fleste formål både til skip og landbasert industri.

YX Smøreolje AS er norsk importør av Panolin miljøtilpassede oljer.

 LES MER / KONTAKT OSS 

Besøk oss på https://olje.yx.no/ eller skann QR-koden. 

YX Smøreolje AS Tlf: 04210 

E-post:olje@yx.no Gladengveien 2, 0661 Oslo

Unikt produkt

 Panolin Orcon Synth E er både biologisk nedbrytbar i hht OECD 301 og NSF H1 næringsmiddelregistrert. Dette gir den største sikkerheten mot utilsiktet forurensing av fisk, fangst og miljø. Produktet er basert på naturlig fornybare råvarer, er helt uten mineralolje og er ikke giftig. Oljens robusthet og høye kvalitet muliggjør utvidede serviceintervaller på utstyret. Oljen er gjennomprøvd i Norge.

 

 Panolin Orcon Synth E for Miljøet 

Ved utilsiktet spill i vann vil Panolin brytes ned av mikroorganismer med bare minimale restprodukter. Panolin danner heller ikke skinn på vannet. Lang brukstid betyr lavere oljeforbruk. Dette gir mindre transport av ny olje og bruktolje, samt redusert avhending av den brukte oljen. Utbyttet er redusert CO2- utslipp gjennom hele livssyklusen til oljen, i forhold til bruk av konvensjonell smøreolje.

 

 Kostnadsbesparende 

Lange oljeskiftintervall betyr fremfor alt redusert nedetid. Samtidig spares kostbart vedlikeholdsarbeid. Når oljeforbruket går ned betyr dette igjen færre innkjøp, mindre innkjøpsadministrasjon og reduserte transport- og lagerkostnader.

Trollerud mente at en møteplass som Nor-Fishing er viktig først og fremst for markedsføringen av miljø konseptet og treffe nye kunder. 

Følg oss på sosiale medier